Verslag Nazomerbijeenkomst bij VDL Eindhoven / Valkenswaard en The International Butler Academy in Simpelveld

Op vrijdag 29 september was het weer tijd voor onze jaarlijkse KIDL-nazomerbijeenkomst. We vertrokken al vroeg richting het hoofdkantoor van VDL Bus & Coach bv in Valkenswaard, waar we hartelijk werden ontvangen met verse koffie en vlaai. Vervolgens werden we virtueel ondergedompeld in de ‘Wereld van VDL’, waarin de vele branches van familiebedrijf VDL aan bod kwamen, met name op het gebied van elektronica en chips, automotive en medische apparatuur. Daarna kregen we een presentatie over VDL Bus en Coach, e-mobility met als paradepaardje de elektrische Citea en autonoom vervoer in de toekomst.
Aansluitend kregen we een heerlijke lunch aangeboden, waarna wij een rondleiding kregen in zowel de fabriek van de Futura enkeldekker en NGC Stadsbus alsook van de verderop gelegen Futura dubbeldekkerfabriek.
Rond 16.00 u. reden wij terug naar Simpelveld, naar The International Butler Academy. Hier werden we opgewacht door enkele butlers met paraplu, die ons naar de balzaal vergezelden. Hier kregen we een heerlijk glaasje bubbels en lekkere amuses aangeboden, waarna wij naar de Dinerzaal werden begeleid. Deze was prachtig aangekleed, met schitterende kroonluchters en ontelbare kaarsen op de mooi versierde tafels. Na de voorgerechten kregen wij een rondleiding door het mooi opgeknapte voormalige klooster, een frisse spoom in de balzaal en werd het diner voortgezet in de Dinerzaal. Het was fantastisch om te ervaren hoe deze toekomstige butlers, variërend in leeftijd van 20 – 65 jaar en afkomstig uit alle hoeken van de wereld, hun hele performance tot in de perfectie beheersen en zo een succes van onze avond hebben gemaakt.
Het was een zeer geslaagde en leerzame dag, met een heerlijke afsluiting in een unieke omgeving.
Fotoverslag van bijeenkomst