Najaarsbijeenkomst 2022 Bedrijfsbezoek aan Moonen Packaging

Najaarsbijeenkomst 2022 Bedrijfsbezoek Moonen Packaging
Deze Nazomerbijeenkomst is het KIDL gezelschap afgereisd naar het mooie en interessante Weert!
De stad waar onze oud burgervader Raymond Vlecken nu zetelt. Hij heeft ons onder het genot van een heerlijk stukje Weertse vlaai met koffie bijgepraat over zijn ervaringen, uitdagingen en ontwikkelingen in ‘zijn’ nieuwe stad.
 
Na een heerlijke lunch in het gemeentehuis zijn wij op weg gegaan naar Moonen Packaging op het grote industrieterrein van Weert. Het was een kijkje in een toonaangevende verpakkingsgroothandel in een modern bedrijfspand waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Directeur Hans Houtappels nam ons mee in zijn visie over duurzaam ondernemen en de acties die zijn bedrijf onderneemt om de Duurzame Ontwikkelingsdoelen of Sustainable Development Goals (SDG) te halen. De SDG’s zijn een oproep aan alle landen om actie te ondernemen en een einde te maken aan armoede, de planeet te beschermen en ervoor te zorgen dat welvaart wordt gedeeld door iedereen. Na dit bedrijfsbezoek hebben wij in dé vlaaienstad van Limburg nog een keer genoten.
 
Van een heerlijk stukje in Stadscafé de SooS. Dit was de opmars voor een stadswandeling naar de mooiste plekjes van de stad. Een bezoek aan de St. Martinuskerk en de tuinen van Kloostercomplex van de Zusters Birgittinessen met als hoogtepunten.
 
Zoals ieder jaar sluiten wij deze dag af met een heerlijk diner. Dit jaar waren wij wederom te gast in Kasteeltje Hattem in Roermond voor een voortreffelijk diner.