Bestuursleden

 

 

 

Robert Beckers (voorzitter), ABS Beckers & Mulder

Mede-eigenaar van ABS Beckers en Mulder, een autoschadeherstelbedrijf dat al bestaat sinds  1979. Wij herstellen schades aan auto’s voor alle verzekeringsmaatschappijen, zowel persoenen auto’s zowel als klein grijs. Verder herstellen wij ook caravans en campers. Ik ben ook eigenaar van de bedrijven Nanocoatings (www.nanocoatings.nl) en Verometal GmbH (www.verometal.de).

 

 

 

Jossette van Aggelen (secretaris), NV Reinigingsdiensten Rd4

Reinigingsdiensten Rd4, Zuid Limburgs grootste specialist op het gebied van afvalinzameling  en –verwerking bij particulieren, bedrijven en overheden. Tevens beheer van milieuparken en kringloopwinkels, straatreiniging, transport en gladheidbestrijding, waarbij informeren en adviseren centraal staan. Rd4; altijd betrokken, deskundig en dichtbij.

 

 

 

Mark van den Beld (penningmeester), Effect Bedrijfseconomische Begeleiding

Het bedrijf is opgericht door Mark van den Beld en stelt ondernemingen in staat professionele kwaliteit in te huren voor knelpunten, waarvoor de onderneming zelf (tijdelijk) over onvoldoende capaciteit beschikt. Mark is een geschikt sparringpartner voor projecten op het gebied van algemeen management, marktbewerking & acquisitie, relatiebeheer en verkoopondersteuning.

 

 

 

 

Inez Ernes (algemeen bestuurslid), Drukkerij Ernes & Letas Stickerservice

Drukkerij Ernes drukt voor bedrijven in de regio complete orderpakketten. Letas Stickerservice levert landelijk voor de meest uiteenlopende toepassingen stickers, labels, etiketten zowel in zeefdruk als in digital print.

 

 

 

Rémy Hamers (algemeen bestuurslid), Hamers Grafische Communicatie

Hamers Grafische Communicatie is uitgegroeid van een traditionele drukkerij naar een modern grafisch communicatiebedrijf. Een wereld vol kansen en sprankelende ideeën die ons in staat stelt meerwaarde te bieden aan onze klanten.

 

Hoe wij dat doen? Door goed te luisteren naar onze klanten en samen te zoeken naar een geschikte communicatieoplossing. Van vormgeving tot druk- en printwerk en van webdesign tot crossmediale aanpak, we gaan altijd voor maatwerk. En omdat we alle disciplines onder één dak hebben kunnen wij u als klant echt ontzorgen, bewaken wij uw identiteit en gaan wij voor grootse teamprestaties. Dát is de kracht van de grafische mix!

 

 

 

Peter Jeurissen (algemeen bestuurslid), Jeurissen Elektrotechniek B.V.

Tot de activiteiten van Jeurissen Elektrotechniek BV behoren het adviseren bij en het leveren en onderhouden van: elektrotechnischeinstallaties, tele- en databekabeling, verlichting (bedrijven, terreinen, kantoren, sport- veldenenz.), beveiligingsinstallaties, intercom/video-installaties en bekabeling en voorbesturingstechnieken.

 

 

Leden

 

 

Jan Akkermans, Akkermans Customs Consultancy

Akkermans Customs Consultancy biedt: * advies en training op het gebied van douane, accijnzen, verbruiksbelastingen en internationale BTW, alsmede het uitvoeren van softwarekeuze projecten; * uitvoeren van onderzoek (compliance audits, haalbaarheidsonderzoeken, due diligence onderzoeken, self assessment AEO); * ondersteuning bij of aanvragen van douanevergunningen en certificaat AEO; * interim management opdrachten.

 

 

 

Sjors Amkreutz, WSP Parkstad

Werkgeversservicepunt Parkstad (WSP Parkstad) constateert dat met de bestaande aanpak, het bemiddelen op vacatures, niet iedereen mee kan doen. WSP Parkstad kan met een integrale aanpak werkgevers optimaal ondersteunen als “inclusieve ondernemer” waardoor iedereen mee kan doen ongeacht zijn beperking of afstand tot de arbeidsmarkt.

Als Arbeidsmakelaar adviseer ik ondernemers in Parkstad bij diverse vraagstukken: Participatiewet, Wet Banenafspraak, Quotumregeling, (Groeps)Detachering, Functiecreatie en Reshoring. Wanneer hier vervolgens projecten uit voortvloeien draag ik als Projectleider de eindverantwoording voor een succesvolle implementatie.

 

Verbinding met Landgraaf: WSP Parkstad legt de focus op een duurzame match tussen vraag en aanbod. In co-creatie met de Parkstadgemeenten zijn daartoe onlangs uitstroomteams geformeerd. Als voorzitter van het uitstroomteam in Landgraaf werk ik nauw samen met werkbedrijf Landgraaf en ISD-BOL. Ons doel: concrete personele vraagstukken uit de Parkstadgemeenten verbinden aan kandidaten uit Landgraaf. Samen zorgen we voor succes!

 

 

 

Nicole Arets, Monuta Lindeman

Als een dierbare overlijdt, komt er veel op de nabestaanden af. Men moet in deze moeilijke periode veel regelen en keuzes maken. Wij staan voor, tijdens en na de uitvaart voor hen klaar. Monuta neemt de nabestaanden graag de zorg uit handen op het moment dat zij daar behoefte aan hebben.

 

 

 

Lilian Bessems, De Keuken Barones

De Keuken Barones is een bedrijf waar u terecht kunt voor maaltijden en Catering. Wij staan ervoor om mensen een eerlijke lekkere maaltijd te serveren met ambachtelijke streekproducten. Goede voeding draagt bij aan een gezond en gelukkig leven. Door onze passie laten wij mensen weer kennismaken met EERLIJK, LEKKER ETEN !

 

 

 

Frans Bremen, Theater Landgraaf

Theater Landgraaf, een kleine, gezellige en sfeervolle culturele onderneming. Theater in al zijn verschijningsvormen. Muziek, toneel, cabaret, jeugdtheater, literatuur en film. Maar ook verhuur voor uw creatieve en/of zakelijke ontvangst. Theater Landgraaf voor een gastvrij onthaal!

 

 

 

Ron van den Boomen, ISO-Techniek Boomen BV

Iso-techniek Boomen is uw specialist voor ventilatiesystemen, nieuwbouw of renovatie projecten uitgevoerd in de utiliteit, industrie en de woningbouw. Daarnaast verzorgen wij ook ontwerpen van installatie, engineering / maken werktekeningen, leveren en monteren van de installatiecomponenten en inregelen van de installatie.

 

 

 

Tom Bovens, Wiertz Personeelsdiensten

Wiertz Personeelsdiensten is sterk in werk. En dat maken we waar. We zijn er voor tijdelijke uitzendbanen en voor banen in vaste dienst. Op alle opleidingsniveaus, van lbo tot hbo. Voor banen in alle branches ook. Van horeca tot bouw. Van zorg tot techniek. Van zakelijke dienstverlening tot de agrarische sector.

 

 

 

Harold Candel, CK Consultancy

Pro-actief, kleinschalig en deskundig kantoor op het gebied van accountancy, loonberekeningen, begeleiding van startende ondernemers, verzorging van aangiften BTW, loonheffing, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en successierecht; fiscale bezwaar- en beroepschriften, fiscale en juridische advisering. Vindt concreet en helder contact met klant belangrijk.

 

 

 

Ed Claessen, Gemeente Landgraaf

Als account manager economie & toerisme tracht ik samen met ondernemers niet in beperkingen te denken, maar in kansen, zonder daarbij de wettelijke kaders uit het oog te verliezen. Voor bedrijven wil ik het contactpunt zijn om ondernemers in verbinding te brengen met de overige disciplines in ons huis én met de verantwoordelijke bestuurders.

 

 

 

Paul Clever, Clever Steigerbouwbedrijf B.V.

Clever Steigerbouwbedrijf B.V., monteert, demonteert en verhuurt steigers voor de bouw en industrie. Wij zijn een ISO9001 en VCA* gecertificeerde onderneming en werken met gediplomeerd, gemotiveerd en ervaren personeel. Wij beschikken over een grote en moderne voorraad steigermaterieel en moderne transportmiddelen voor horizontaal en verticaal transport.

 

 

 

Dave Crombach, SBLplus BV

We support your facilities! Het ondersteunen alsmede uitvoeren van facilitaire diensten. Maak kennis met ons uitgebreide dienstenpakket op het gebied van facility support: van schoonmaak en industriële reiniging tot het leveren van personeelsdiensten en de verkoop van schoonmaakproducten.

 

 

 

 

Fer Engels, FER Consulting Partners

FER biedt Financiële Expertise Rondom. Van advies, begeleiding, cashmanagement tot het maken van ondernemings- en financieringsplannen.  Bij een transparant probleem is de oplossing nabij, en deze kan zich ook buiten de gebaande wegen bevinden. Wij denken in mogelijkheden. Ervaar onze kennis, kunde en creativiteit.

 

 

 

Bart Franssen, Franssen-Franken Verhuur & Verkoop B.V. / Transport B.V.

Verhuur, verkoop, service en onderhoud van bouwmachines, hoogwerkers, gereedschappen en aannemersmaterieel. Horizontaal en verticaal transport m.b.v. kraanwagen en afvalrecycling.

 

 

 

Eric Frijns, Frijns Risico Advies en Verzekeringen

Frijns Risico-advies & Verzekeringen is een onafhankelijk advies kantoor en ben ik de vertrouwenspersoon en sparringpartner voor de ondernemer op het gebied van bedrijfsrisico’s. Naast de inzet van meer dan 25 jaar praktijk ervaring kan ik het verschil maken door mijn onafhankelijkheid ten opzichte van verzekeraars, assurantiekantoren en andere financiële dienstverleners. Voor meer informatie klik hier.

 

 

 

Eddy Gerritse, SBLplus BV

We support your facilities! Het ondersteunen alsmede uitvoeren van facilitaire diensten. Maak kennis met ons uitgebreide dienstenpakket op het gebied van facility support: van schoonmaak en industriële reiniging tot het leveren van personeelsdiensten en de verkoop van schoonmaakproducten.

 

 

 

Ron Greten,  Ron Greten Verzekeringen

Ron Greten Verzekeringen is een gespecialiseerd kantoor op het gebied van risico management en het beheren van zakelijke verzekeringsportefeuilles. Onze doelgroep zijn MKB Bedrijven (tot 25 mio omzet) met complexe risico’s. We zijn onafhankelijk in onze advisering en bieden onze producten doorgaans zonder provisie aan. U betaalt voor het advies, niet voor het product. We hebben geen belang in de afzet van veel producten, wel in hoogwaardige adviezen die u verder helpen met uw bedrijf. We hebben een grote range van inkoopmogelijkheden (zoals enig TVM intermediair in het Zuiden) provinciaal en via de assurantiebeurzen in binnen- en buitenland.

 

 

 

Roy Gubbels, Gubbels Consult

Gubbels Consult is een onfhankelijk inspectie- en adviesbureau. Wij voeren onderzoeken uit aan  technische installaties en machine's in zowel de industrie als de utiliteit. Zo voeren wij zogenaamde NEN 3140 en NEN 1010 inspecties uit ,en adviseren wij bedrijven op het gebied van elektrische veiligheid.

 

 

 

Mathijs Gulpers, Entertainment Company

Entertainment Company verzorgt audiovisuele techniek voor presentaties, bijeenkomsten en congressen, met en zonder bediening. Te denken valt aan draadloze microfoons, beamers, beeldschermen en luidsprekers. Daarnaast levert Entertainment Company unieke, stijlvolle DJ-shows voor o.a. bruiloften en bedrijfsfeesten, inclusief een goede allround DJ.

 

 

 

Danny de Haan, Service Centrale Nederland

Service Centrale Nederland B.V. is uw partner voor een veilig gevoel. Bezorgd zijn om uw veiligheid is onze taak en daar ligt onze expertise. U wordt simpelweg ontzorgd zodat u zich volledig kunt focussen op uw core business. Bij Service Centrale Nederland B.V. kunt u rekenen op een professionele, snelle en persoonlijke dienstverlening. Onze klanten - zowel particulier als zakelijk - kunnen hun pand met een gerust hart achterlaten.

 

 

 

Tom Hendrikx, Biozym Holding BV

BIOplastics BV ontwerpt en produceert zeer hoogwaardige laboratorium spuitgiet produkten welke gebruikt worden voor DNA vermeerdering en analyse. GENO-tronics en CYCLERtest ontwerpen en produceren uiterst nauwkeurige meet- en calibratie apparatuur om DNA vermeerdering apparaten te kalibreren. Ze zijn de enige in de wereld welke onder ISO17025 deze apparatuur kan kalibreren.

 

 

 

Jo Janssen, Heuschen & Schrouff Foods Group B.V.

Jo Janssen is Financieel Directeur van Heuschen & Schrouff Foods Group bv, de marktleidende distributeur van authentiek Aziatische food en non food producten in Europa. Wat wij importeren is de smaak van Azië - de typische levensmiddelen en merken die in de supermarktschappen van Azië te vinden zijn.

 

 

 

Ton Claessens, Heuts Assurantiën

Ondernemen is risico's nemen: Dat is het mooie aan ondernemer zijn, maar het betekent ook dat u regelmatig de afweging moet maken of u een risico zelf wilt dragen of dat verzekeren een veiligere optie is. Heuts Assurantiën begeleidt u bij risico analyse en risicobeheersing binnen uw onderneming en neemt u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen. Dat is een hele zorg minder!   Altijd een sparringpartner bij de hand: Heuts Assurantiën te Nuth en Landgraaf weet wat ondernemen is. Hierdoor kunt u voor vele onderwerpen bij ons terecht: zekerheid rond uw persoonlijke financiële situatie, tevredenheid van uw medewerkers en de afdekking van risico’s binnen uw onderneming. Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij het hele jaar door als uw sparringpartner en kunt u altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen.    Heuts Assurantiën ondersteunt u en uw onderneming!

 

 

 

Coenraad Op den Kamp, Luxpark

LuxPark is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van energiebesparende  systemen. Daarnaast behoren advisering (beleidsplannen en bestekken), engineering (nieuwbouw- en renovatieplannen en visualisering) en beheer (kwaliteitsbewaking en directievoering bij projecten) tot onze dienstverlening.

 

 

 

Els de Kok, Easy Pet B.V. Dierenhotel Abdissenbosch

In ons dierenhotel kunnen honden en katten logeren van mensen die bijv. op vakantie gaan of als iemand in het ziekenhuis wordt opgenomen of noem maar op. De dieren kunnen ook naar de dagopvang komen. Daarnaast hebben wij een trimsalon en een d.h.z. wassalon, waar mensen de mogelijkheid hebben om hun hond zelf te wassen en drogen. En er is een kleine winkel.

 

 

 

Wiel Kroonen, Mayfran Limburg B.V.

Mayfran in Landgraaf is een machinefabriek, die hoofdzakelijk producten produceert om in de verspanende industrie afvalstoffen te transporteren en koelvloeistoffen te reinigen. De oorsprong van Mayfran is het staalscharnierband. Klantengroepen van Mayfran zijn bijvoorbeeld de automotive, medical en aerospace industrie.

 

 

 

William Lipperts, BDO Accountants en Adviseurs

In Parkstad is BDO Accountants en Adviseurs gevestigd. BDO is een internationale accountantsorganisatie in meer dan 100 landen die proactief adviseert op zowel bedrijfseconomisch, fiscaal als juridisch gebied. Verder controleren, beoordelen of stellen wij uw jaarrekening samen en verzorgen wij uw fiscale aangiften. BDO kenmerkt zich door haar snelle manier van communiceren.

 

 

 

Ramon Lucassen, Gemeente Landgraaf

Wethouder van de gemeente Landgraaf met als portefeuille: economie, toerisme, grondzaken, monumenten & archeologie, vergunningverlening en Slot Schaesberg.

 

 

 

Peter Lutgens, Deloitte Accountants B.V.

Als accountant bij Deloitte houd ik mij bezig met accountancy, fiscale en financiële advisering. Ik heb veel ervaring in bedrijfsoverdrachten, waarderingen en herstructureringen in het MKB. Als sparringpartner help ik mijn klanten bij het verwezenlijken van hun doelstellingen zoals continuïteit en optimalisatie bedrijfsrendement.

 

 

 

Rob Luybregts, Rabobank Parkstad Limburg

Rabobank Parkstad Limburg is Nr. 1 voor bedrijven. Partnership is hierbij essentieel: we zijn er niet alleen voor het verstrekken van geld, maar voor álle bankgerelateerde zaken. Van financiering tot betaling, van verzekeringsdiensten tot Private Banking voor directeur-grootaandeelhouders.

 

 

 

Harry Maassen, Berner Produkten b.v.

Berner is al meer dan 55 jaar toonaangevend in de directe verkoop van verbruiksmaterialen, chemische producten en gereedschappen aan professionals in de sectoren automotive en bouw. “Expertise is de basis van ons succes. Het is de passie voor wat wij doen die ons duidelijk herkenbaar maakt. We zijn eerlijk, coöperatief en sympathiek met aandacht voor mens, werk en maatschappij.”

 

 

 

Kevin Meegdes, Sijben & Partners Advocaten

Kevin Meegdes is gespecialiseerd in het handels-, ondernemings- en insolventierecht. Zijn werkzaamheden bestaan met name uit advisering van ondernemingen omtrent uiteenlopende kwesties, zowel op het gebied van het ondernemingsrecht als het insolventierecht. Ook wordt hij regelmatig door de rechtbank aangesteld als curator in faillissementen en houdt zich onder meer bezig met het begeleiden van buitengerechtelijke saneringen van ondernemingen in zwaar weer.

 

 

 

Edyta Mendryk, Edyta

Als freelance sommelier verzorg ik wijnproeverijen voor zowel particulieren als zakelijke instanties. Dit kan bij u thuis, bij u op de zaak, op een zelf gekozen locatie of op een van de locaties waarmee ik samenwerk. Daarnaast kunt u mij inhuren voor wijnadvies zoals het vernieuwen van uw wijnkaart, samenstellen van een wijnarrangement of voor een keuze van uw wijn tijdens een speciaal diner. Uiteraard kunt u bij mij ook terecht voor al uw relatiegeschenken, wijncadeau’s en kerstpakketten.

 

 

 

Harry Mengelers, Mengelers Groep

Mijn naam is Harry Mengelers van de Mengelers Groep. Ons familiebedrijf is gestart in 1946 en dealerbedrijf van Toyota, Lexus en Suzuki sinds 1964. Onze bedrijfsactiviteiten zijn het bedrijfswagen-centrum voor nieuwe en gebruikte auto's en de verkoop en onderhoud van Toyota, Lexus en Suzuki.

 

Ook verkopen wij occasions van alle automerken en bieden we het onderhoud aan van alle type automerken. Andere diensten die wij bieden zijn Green Motion autoverhuur, glasgarage voor elk automerk en elk type, zijn wij een merkerkend schadeherstelbedrijf van Toyota, Lexus en Suzuki en verzorgen wij de allround schadeafhandeling van de meest voorkomende verzekeringsmaatschappijen. De Mengelers Groep staat voor vakkennis, betrouwbaarheid, goede service en de beste KWALITEIT.

 

 

 

Ria Mengelers, Good advice IT

Wij zijn een allround bedrijf die al uw ICT vraagstukken kan beantwoorden, implementeren of oplossen. Onze producten en diensten reiken van hard en software tot websites en andere applicaties.

 

 

 

Noud Mickartz, Notariskantoor Mickartz

Notariskantoor Mickartz is een modern kantoor gevestigd in Landgraaf. Op belangrijke momenten in uw leven staan wij u graag bij in het nemen van de juiste beslissing. Wij begeleiden zowel particulieren als ondernemers onder meer op de rechtsgebieden Onroerend Goed, Personen- en familierecht en Ondernemingsrecht.

 

 

 

Paul Mijnes, B.L.E.R.

BLER staat voor: Bedrijfshulpverlening, Levensreddende handelingen, Eerste hulp bij ongevallen en Reanimatie/AED. Wij verzorgen cursussen en herhalingslessen voor deze en andere “veiligheidsopleidingen”. Ook kunt u bij ons terecht voor de levering, controle en onderhoud van reddings-, brandbestrijdings- en hulpverleningsmaterialen.

 

 

 

Miel Miseré, Yunify

 

 

 

 

Jos Moonen, Bouwbedrijf Jos Moonen

Bouwbedrijf Jos Moonen is een bouwbedrijf uit Landgraaf met jarenlange ervaring. Wij bieden kwaliteit en vakmanschap, hebben kennis van zaken en oog voor details. Wij werken klantgericht en bieden uitstekende service. Onze werkzaamheden bestaan vooral uit verbouw-, nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden.

 

 

 

Francesco van Ooyen, Glashandel Van Ooyen

Glashandel van Ooyen is een glashandel met de oudste 24-uurs glasservice van Zuid Oost Limburg, onze glashandel is gespecialiseerd in de herstelbranche en geeft u de service die u als klant verdient.

 

 

 

Sjef van Ooyen, Glashandel en schildersbedrijf Sjef van Ooyen

Schildersbedrijf al bijna 75 jaar gevestigd in deze regio,  steeds van vader op zoon overgedragen. De werkzaamheden die wij verrichten zijn: alle voorkomende binnen- en buitenschilderwerk, behangwerk, verwijderen van graffity en het aanbrengen van anti graffity systeem, het leveren en plaatsen van kunststof kozijnen en het aanbrengen van anti wildplakstructuur.

 

 

 

Martin Plum, MNMilieu

MNMilieu is een milieutechnologisch adviesbureau, gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van bodem- en watervervuiling. Met diepgaande kennis van milieutechnologie die we zo breed mogelijk inzetten. We vinden voor ondernemers en instellingen oplossingen en streven daarbij naar de meest praktische en duurzame aanpak.

 

 

 

Guido Rijninks, trainer en projectmanager

Kennisoverdracht stelt hoge eisen aan je communicatie. Om samen je kennis uit te wisselen en uit te breiden heb je baat bij een leerplatform waarbij je kennis op overzichtelijke wijze is gerangschikt of een krachtige presentatie. Exploreer je kennis, samen met collega's, door het ontwerpen van een studie-/ leerroute die de effectiviteit van de overdracht vergroot. Je doet niet alleen jezelf maar ook anderen een groot plezier.

 

Wil je structuur en goede overdracht van kennis en ervaring binnen jouw organisatie? Samenwerken, trainen, uitwisselen en ontwikkelen? Neem dan eens contact op met Educatour voor de mogelijkheden van e-learning en trainingen communicatieve vaardigheden voor jouw organisatie.

 

 

 

Waut Ringens, SBLplus BV

We support your facilities! Het ondersteunen alsmede uitvoeren van facilitaire diensten. Maak kennis met ons uitgebreide dienstenpakket op het gebied van facility support: van schoonmaak en industriële reiniging tot het leveren van personeelsdiensten en de verkoop van schoonmaakproducten.

 

 

 

Jolanda Rikers, Kinder Opvang Kerkrade /

Parkstad en Stichting Peuterwerk Landgraaf

Kinder Opvang Kerkrade/Parkstad biedt samen met haar zusterorganisatie Stichting Peuterwerk Landgraaf kinderopvang aan in Kerkrade en Landgraaf. Een huiskamer waar we kinderen op inspirerende wijze voorbereiden op vervolgstappen in het onderwijs. Een plaats waar we kinderen prikkelen om hun grenzen op te zoeken.

 

Altijd met respect voor de talenten van een kind. Onmisbaar. Een basis dichtbij huis. Spelen, leren en samen met je vriendjes opgroeien. In een stabiele, veilige en huiselijke omgeving met leidsters die je kind motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Met pedagogische begeleiders die creatief met kinderen aan de slag gaan, maar ze ook voorbereiden op onderwijs. Die rust en regelmaat aanbrengen in het dagelijkse leven, een beschermende arm bieden, maar ook inspirerende activiteiten organiseren. Dat is meer dan gemak. Dat gaat verder. En dat tegen een faire prijs. Wij stellen onze kleine klanten centraal. Wij zijn alert. Want zij moeten veilig zijn. Te allen tijde. Daarom hebben we speciale procedures en koppelen we constant met ouders terug. We kiezen voor transparantie en zijn betrokken bij ons werk, want kinderen gaan ons aan het hart.

 

 

 

Manfred Rouschop, Berner Produkten b.v.

Berner is al meer dan 55 jaar toonaangevend in de directe verkoop van verbruiksmaterialen, chemische producten en gereedschappen aan professionals in de sectoren automotive en bouw. “Expertise is de basis van ons succes. Het is de passie voor wat wij doen die ons duidelijk herkenbaar maakt. We zijn eerlijk, coöperatief en sympathiek met aandacht voor mens, werk en maatschappij.”

 

 

 

Natalie Savelsbergh, Vrije Akademie ZOM

De Vrije Akademie is een centrum waarin diverse kunsteducatieve vormen worden aangeboden zoals workshops, projecten, tentoonstellingen en lezingen. De visie achter de activiteiten is steeds dat wij mensen via een actieve of reflectieve beoefening van een kunstdiscipline, leren hun artistieke vermogens te ontdekken en deze verder te ontwikkelen op een laagdrempelige wijze. Deze laagdrempeligheid heeft zowel betrekking op de prijs, de vorm van de activiteit, als ook op de kennis of vaardigheden die een deelnemer vooraf zou moeten hebben. “Iedereen die iets creatiefs wil doen, moet kunnen meedoen”.

 

 

 

Frits Schrouff, Heuschen & Schrouf Food Group B.V.

Frits Schrouff is de oprichter en Algemeen Directeur van  Heuschen & Schrouff Foods Group bv., de marktleidende distributeur van authentiek Aziatische food en non food producten in Europa. Wat wij importeren is de smaak van Azië - de typische levensmiddelen en merken die in de supermarktschappen van Azië te vinden zijn.

 

 

 

Wil Sijstermans, NV Reinigingsdiensten Rd4, Milieupark Landgraaf

Reinigingsdiensten Rd4, Zuid Limburgs grootste specialist op het gebied van afvalinzameling  en -verwerking bij particulieren, bedrijven en overheden. Tevens beheer van milieuparken en kringloopwinkels, straatreiniging, transport en gladheidbestrijding, waarbij informeren en adviseren centraal staan. Rd4; altijd betrokken, deskundig en dichtbij.

 

 

 

John Smeets, ISDBOL

Als Banenmakelaar van ISDBOL adviseer ik ondernemers inzake alle werkgeversvraagstukken. Hoe om te gaan met de Participatiewet, Wet Garantiebanen, Quotumregeling etc., zijn een aantal aspecten waarover ik ondernemers adviseer. Ook kunnen zaken als jobcarving, jobcreation en reshoring aan de orde komen. Meedenken over 'gewone' vacatures, maar ook over 'Mixed-people' concepten zijn zaken waarmee u bij mij terecht kunt. En natuurlijk ook wanneer u een vacature heeft die u graag wilt invullen.

 

ISDBOL legt de focus op een duurzame match tussen vraag en aanbod. In co-creatie met het WSP en het Ontwikkelbedrijf van de Gemeente landgraaf is daarom een Uitstroomteam geformeerd, met als doel om concrete personele vraagstukken uit de Parkstadgemeenten te verbinden aan kandidaten uit Landgraaf.

 

 

 

John van der Velden, Van Oordt Landgraaf

Afvullen van portieverpakkingen ten behoeve van private label afnemers.

 

 

 

Desiree Verbocht - Senden, Radar

Radar ondersteunt kinderen en volwassenen met een (verstandelijke) beperking in Zuid-Limburg. Radar in Landgraaf verbindt en brengt mensen in de gemeente bij elkaar met als doel ontmoeting, samenwerking en samen denken, delen en doen.

 

 

 

Rob Vermeulen, ORV Consultancy

 

 

 

Raymond Vlecken, Gemeente Landgraaf

Burgemeester van de gemeente Landgraaf met als portefeuille: Internationale betrekkingen, communicatie en promotie, dienstverlening, openbare orde en veiligheid, ICT, juridische zaken, personeel en organisatie

 

 

 

Roger Wachelder, RW Products

RW Products is een gespecialiseerde groothandel in bevestigingstechniek, gereedschappen en industrie artikelen. Wij onderscheiden ons door ons specialisme en levermogelijkheden, naar wens van de klant. Aan onze balie met showroom wordt u snel en vakkundig geholpen. RW Products is dealer van een groot aantal A-merken gereedschap.

 

 

 

Belinda van Zwam, The Kling Trading

Groothandel voor seriematige productie van naamplaten, typeplaten, frontplaten, bedieningspanelen, lenslabels etc. Voor een directe en duurzame herkenning van uw product!

 

 

Erik Bertram, Bero Banket B.V.

Patrick Beugels, Atelier Huybreghs b.v.

Rob Boehlé, Radar

John van de Burgt, Auto A-Z

Dhr. H. van Cranenbroek, Van Cranenbroek Landgraaf

Bart Dassen, Wierts BV

Maurice Degens, ND Accountants en Belastingadviseurs

Wilma van Diepenbeek, Camping de Watertoren

Joep Eijck, Notaris Eijck

Bert van Elteren, Van Elteren Financiële diensten

Brian Embrechts, Installatiebedrijf Embrechts B.V.

Franjo de Groot, De Groot & Zonen bv

Rico Haan, Restaurant Pomerol

Sylvia Jansen, C3 Legal Services

Jessy Janssen-Balk, TOONaangevend advies

Frank Jeuring, Bedrijventerrein management BTM

Frits Kempen, Autobedrijf G.J. Kempen BV

Elly Kersten, Ossel Schoonmaakbedrijf B.V.

Sacha Kessel, Inno Coating

Ben Klunder, R & T VOF

Henk Krutzen, Dutch Beveiliging

Björn Lambie, Lambie Assurantiën

Joop Lemmens, Adilantie B.V.

Joop Lempers, J. Lempers Holding B.V.

Bart Merkus, Sofine Foods B.V. / Alpro Soya

Huub Minten, Minli Strijthagen B.V.

Annet Moors, APS groep

Bob Rensen, Zondagsvlees

Jos Scheenen, Adriaens installatiebedrijf BV

Leon Stevens, LS Elektrotechniek BV

Wim Tillie, Mens Ontwikkelbedrijf

Erik Verberkt, ‘Ervaren veranderaar gericht op mensen’

Henri Willems, Drankenhandel Willems

actueel